Shujševalni program
Nina J.

Nina J.

ZAKAJ SO SHUJŠEVALNI PROGRAMI POGOSTO NEUSPEŠNI?

Zakaj so shujševalni programi pogosto neuspešni? Zato, ker je večina shujševalnih programov namenjenih množici. Močno verjamem, da z eno vrsto programa ni mogoče zadovoljiti želje in potrebe vsakega posameznika. Konec koncev ima vsakdo različne cilje in potrebe. Marija, ki si želi izgubiti 30 kg, enostavno ne more delati po istem programu kot Maja, ki želi izgubiti zgolj 5 kg in učvrstiti telo. Upam, da je to vsakemu jasno.

Prepričana sem, da si se že kdaj odločila, da si želiš določenih sprememb. Morda si celo dosegla vidne rezultate, ki pa žal niso trajali dolgo. Zakaj? Ker si bila prepuščena sama sebi. Tukaj se torej skriva odgovor, zakaj so shujševalni programi pogosto neuspešni.

Osebni pristop in individualni program je ključ do uspeha

Osebno verjamem, da si vsak zasluži osebni pristop in individualni program s 100% podporo na poti preobrazbe. Dejstvo je, da ko želiš doseči določene spremembe v svojem življenju potrebuješ voljo, odločnost, pozitivno miselnost in predvsem podporo. Ko se odločiš, da želiš določene spremembe v svojem življenju, je mnogo lažje, če ti pri tem nekdo pomaga in ti stoji 100% ob strani.

Osebno svetovanje je edinstvena priložnost, da imaš “osebnega trenerja” vseskozi ob sebi. Osebno te vodim, podpiram, usmerjam in ti pomagam, da se zaljubiš vase, svoje telo, izpolniš skrite želje ter uresničiš svoje cilje in sanje. Prednost osebnega svetovanja je, da tesno sodelujem s tabo, beležim tvoj napredek, te povzdignem, ko morda naletiš na določeno oviro in ti tako pomagam, da sčasoma uresničiš svoje cilje.

Individualni pristop s 100% podporo na tvoji poti preobrazbe, je posebnost programa EAT TRAIN LOVE in se na ta način razlikuje od ostalih programov. Skozi leta svojega dela sem prišla do spoznanja, da je najtežje spremeniti svoje navade, predvsem prehranske, zato sem se posvetila študiju psihologije prehranjevanja in oblikovala skrbno izdelan program prehrane, s katerim boš uspešno spremenila slabe navade in dosegla dolgotrajne spremembe in posledično ustvarila nov življenjski slog.

Preobrazbo dosežemo, ko spremenimo način življenja in prehranske navade

Zato sem oblikovala individualni program popolne preobrazbe telesa, duha in prehranskih navad EAT TRAIN LOVE, ki temelji na prilagojeni vadbi, skrbno izbrani prehrani in osebnem svetovanju. Želela bi poudariti, da program ne vsebuje nezdravih diet, gre za spremembo načina življenja in nove prehranske navade. Zdrav in ustrezen način prehranskih navad je namreč ključnega pomena za dolgo, vitalno in zdravo zivljenje.

Program EAT TRAIN LOVE je namenjen ženskam, ki so neuspešno preizkusile različne diete in želijo poizkusiti nov pristop k izgubi odvečne teže, se želijo naučiti uživati ustrezno hrano ali si želijo zgolj izboljšati počutje. Morda pa si le želiš zmanjšati vnos sladkorja ali imaš sindrom razdražljivega želodca, kar je mene najbolj pestilo.

Moj cilj je, da te vodim in ti pomagam pri doseganju tvojih ciljev in želja na tvoji poti preobrazbe, da boš dosegla dolgotrajne zdrave prehranske navade. Nič več starih.
Moja osnovna naloga je, da te navdihujem, motiviram in te naučim odgovornosti do tvojega telesa. Individualen pristop odkriva tvoj potencial in ti omogoča, da odkriješ svojo najboljšo različico. Moja odgovornost je, da ti omogočim preboj, ki bo povzročil premik v tvojem življenju.

Z dnevnimi rituali do boljšega počutja in bogatejšega življenja

Želim si, da ti vlijem tisto dodatno voljo, da bi spremenila trenutne slabe navade in se naučila določenih dnevnih ritualov, ki ti bodo pomagali do boljšega počutja in bogatejšega življenja.

Vedno znova me razveseli osebnostna preobrazba vsake ženske, ko postane samozavestna in zadovoljna v svoji koži. Izjemen občutek je ko vidiš, da lahko vsaka ženska, ki je pripravljena narediti določene izboljšave, doseže vidne spremembe v svojem življenju. Tvojih prvih izgubljenih centimetrov se bom iskreno veselila s tabo.

V preteklih letih sem pomagala mnogim ženskam, da so dosegle zastavljene cilje, spremenile način prehranjevanja in vzljubile aktiven način življenja. Katja je ena izmed mnogih.

“Sprva sem bila prepričana, da veliko vem o zdravi prehrani in telesni vadbi, vendar nikakor nisem uspela izgubiti odvečne telesne teže. Odločila sem se, da stopim v kontakt z Nino, da vidim, kaj pravzaprav ne delam pravilno. Nina me je mnogo naučila o telesni vadbi, kako izgubiti kilograme, kako oblikovati telo, kaj in kdaj jesti. Njen program EAT TRAIN LOVE je res izjemen. Toplo priporočam prav vsaki ženski, ne glede na to, kakšen je tvoj cilj.”

Če te zanima popolna preobrazba telesa, duha in prehranskih navad, potem je individualni program EAT TRAIN LOVE narejen prav zate.

Ker si zares želim, da prav vsaka ženska poizkusi program in se dobro počuti v svojem telesu, sem oblikovala 14 – dnevni individualni program, kjer se bo vse vrtelo okoli tebe, tvojega življenja, tvojih želja, potreb in ciljev. Program je na voljo po dostopni ceni €9.99 – zares majhna naložba za dolgo, vitalno in zdravo življenje ter boljše počutje. Več o programu si lahko prebereš tukaj.

Dostop do 14 – dnevnega programa najdeš TUKAJ.

Zaljubi se vase in svoje telo.

Close Menu
  • Sign up
Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.