Šport me je spremljal od malih nog. Dolga leta sem se aktivno ukvarjala s tenisom. Športno udejstvovanje in zdrav način življenja je moja velika strast. Vsi si zaslužimo, da se počutimo dobro v svoji koži. Moje delo mi daje izjemen privilegij, da lahko pomagam ženskam, da prevzamejo odgovornost za svoje telo, miselnost in prehranske navade.

Želim si, da si prizadevaš biti najboljša različica sebe. Da skrbiš za svojo fizično in psihično podobo, se pravilno prehranjuješ, vzdržuješ svojo notranjo lepoto in kar je najpomembneje, si prizadevaš poiskati svoj najboljši jaz.

Vedno znova me razveseli osebnostna preobrazba vsake ženske, ko postane samozavestna in zadovoljna v svoji koži. Izjemen občutek je ko vidiš, da lahka vsaka ženska, ki je pripravljena narediti določene izboljšave, doseže pozitivne spremembe v svojem življenju. 

Mnogo žensk si želi spremeniti način življenja, vendar se znajdejo v slepi ulici, kje in kako začeti. V preteklih letih sem pomagala mnogim ženskam, da so dosegle zastavljene cilje, spremenile način prehranjevanja in vzljubile aktiven način življenja.

Draga ženska. Prepričana sem, da ti bo program BOMINU spremenil življenje, kot ga je spremenil mnogim ženskam in meni osebno. Izboljšala boš prehranske navade in se naučila določenih dnevnih ritualov, ki ti bodo pomagali do boljšega počutja in bogatejšega življenja.

Moj cilj je, da te vodim in ti pomagam na tvoji poti preobrazbe telesa, duha in prehranskih navad.

Veselim se najinega skupnega popotovanja odkrivanja skrivnosti telesa, uma in prehrane.

Nina x

Close Menu
  • Sign up
Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.