Zdravo prehranjevanje

Zadovoljne ženske

“Z veseljem se pridružujem vsem, ki so že delile svoje izkušnje s programom BOMINU. S programom sem se srečala najprej v okviru brezplačnega deset dnevnega izziva EAT TRAIN LOVE na Facebooku. Takoj sem bila navdušena nad celostnim pristopom, ki sem ga bila deležna v programu. Navdušili so me tako jedilniki kot vadba, ki jo lahko vsak izvaja ter motivacijske vzpodbude, ki so programu dodale osebno noto. Deset dni je hitro minilo in moja želja je bila, da v njem vztrajam dlje. Priznati moram, da sem si že nekaj časa pred tem prizadevala izgubiti odvečne kilograme, a pri tem nisem bila uspešna, čeprav sem preizkusila kar nekaj različnih pristopov. Počutila sem se kot edina oseba, ki ne more shujšati. Zato sem se za pomoč obrnila k Nini. Vključila sem se v program osebnega prehranskega svetovanja, sproti pa izvajala tudi vaje MMIIT. Kaj sem pridobila v programu osebnega svetovanja? Najprej sem se naučila pripravljati uravnotežene in zdrave obroke s čimer sem imela prej težave. Prve tedne mi je pripravljanje le teh vzelo kar nekaj časa. Kasneje pa je to postala dnevna rutina. Ves čas mi je ob strani stala Nina z nasveti tudi glede gibanja ter me iskreno vzpodbujala k življenjskim spremembam. Zelo sem ji hvaležna za vse, kar je na tej poti storila zame in me pripravila, da sem se postavila na prvo mesto v obdobju učenja sprememb. Redno se gibam bodisi z izvajanjem gibalnih vaj, sprehajanjem v naravi ali obiskovanjem Zumbe. Izgubila sem kar nekaj cm na svojem telesu, čeprav hujšam počasi. A to me ne moti. Vesela sem, da sem spremenila svoj življenjski slog, da vem, da sem na pravi poti k cilju, za dosego katerega pa bom morala biti še naprej vztrajna in potrpežljiva. S programom bom ostala povezana tudi v prihodnje. Iskreno ga priporočam vsem, ki si želijo izgubiti kilograme in se naučiti bolj zdravega življenjskega sloga s strokovnim in osebnim pristopom polnim topline in razumevanja. Iskreno se zahvaljujem vsem ustvarjalkam BOMINU programa.”
Irena Š.
“Z Nino sem pričela sodelovati, da bi izgubila odvečno maščobo in oblikovala postavo. V dveh mesecih sem izjemno napredovala. Vadba je prilagojena vsakemu posamezniku, kar ti daje možnost, da dosežeš cilj, ki si ga zastaviš. Individualen pristop mi je zares všeč, saj je vadba prilagojena mojim željam in je vadba tako postala del vsakdana.”
zadovoljne-ženske
Pauline G.
“Danes zaključujem s 4-tedenskim programom, zato sem se odločila, da delim svojo izkušnjo z vami. Od prej sem poznala in delala že po podobnih programih, vendar sem v programu BOMINU videla neko razliko, ki me je pritegnila. Pričela sem s 5-dnevnim brezplačnim preizkusom, da sem spoznala vaje in potek programa. Že po prvem tednu sem se počutila veliko bolje. Navdušila me je predvsem yoga, pa tudi MMIIT vaje so drugačne od tistih, ki sem jih bila vajena. Z Ninino pomočjo sem izbrala program, ki mi je najbolj ustrezal. Odločila sem se tudi za individualni program EAT TRAIN LOVE, kar se je izkazalo za odlično potezo. Danes lahko rečem, da so moji rezultati boljši, kot sem si sploh upala predstavljati. In počutim se odlično. Zelo sem vesela in hvaležna, da sem del tega programa. Nina, hvala za vso podporo, vzpodbudo in čudovite vaje. Programu bom sledila še naprej.”
Anica L.
“Nino sem spoznala preko moje sodelavke. Na začetku sodelovanja z Nino, je bila moja želja izgubiti telesno težo in postati bolj fit. Kakorkoli, dosegla sem mnogo več od tega. Nino toplo priporočam vsakemu, ki si želi dolgotrajnih sprememb.”
Ana F.
“S programom BOMINU sem se naučila, kako se pravilno prehranjuje in posledično izgubila odvečne kilograme. Počutim se precej bolj samozavestno in se lažje spopadam z vsemi dnevnimi izzivi.”
Kaja K.
“Za Nino sem se odločila, ker sem bila pretežka in depresivna. Potrebovala sem nekoga, ki mi bo stal ob strani na moji poti preobrazbe. Ninin holistični pristop mi je izjemno všeč, saj si nisem želela osebnega trenerja z vojaškim pristopom. Upala sem, da bo Nina razumela mojo situacijo. Nina je zelo predana svojemu delu in se z mano veseli mojih rezultatov. Ima zelo pozitiven pristop in mi vedno vliva upanje, da lahko dosežem karkoli.”
Emily K.
“Sprva sem bila prepričana, da veliko vem o zdravi prehrani in telesni vadbi, vendar nikakor nisem uspela izgubiti odvečne telesne teže. Odločila sem se, da stopim v kontakt z Nino, da vidim, kaj pravzaprav ne delam pravilno. Nina me je mnogo naučila o telesni vadbi, kako izgubiti kilograme, kako oblikovati telo, kaj in kdaj jesti. Njen program EAT TRAIN LOVE je res izjemen. Toplo priporočam prav vsaki ženski, ne glede na to, kakšen je tvoj cilj.”
Katja D.
“Nina je zelo predana svojemu delu, vedno me vzbodbuja in motivira, predvsem pa mi je všeč, da mi vedno pošilja zdrave recepte. Nina mi je izdelala izjemen detox plan, ki mi je zares pomagal pri oblikovanju postave, poleg tega pa sem se z Ninino pomočjo odrekla sladkarijam. Preprosto izjemno!”
Urška P.
“Program popolne preobrazbe EAT TRAIN LOVE me je res navdušil. V preteklosti sem poizkusila že mnogo programov, a sem vedno znova pridobila izgubljene kilograme. Nina me je na prav prijazen način prepričala, da brez določenih sprememb ne bom dosegla rezultatov na dolgi rok. Hvala za čudovito podporo ob uvajanju sprememb novega življenjskega stila.”
Kiara R.
“Od Nine sem se res veliko naučila. Nina je pripravljena deliti z mano njeno široko znanje in ima odgovor na vsako moje vprašanje. Njeno znanje o pravilni prehrani je izjemno in njena predanost delu očitna. Nina je polna energije, zabavna in sem res navdušena, da je postala del mojega življenja.”
Tessa L.
“Poleg izjemnih treningov me je Ninino znanje o pravilni prehrani res navdušilo in prepričalo. Naučila sem se, kako se pravilno prehranjevati. Nina je zelo pozitivna, odličen motivator, ki me žene do meje mojih zmogljivosti.”
Lisa W.
Close Menu
  • Sign up
Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.