BODY - MIND - NUTRITION = BOMINU

Popolna preobrazba telesa, duha in prehranskih navad. Bodi fit, samozavestna, nasmejana, zdrava in zadovoljna v svojem telesu. 

Zakaj program BOMINU? V določenem obdobju sem imela vseskozi neznosne bolečine v želodcu. Nisem se počutila dobro, pojavile so se težave s prebavo, napihnjenostjo in predvsem slabim razpoloženjem.

Pri iskanju rešitve problema sem spoznala, da so vse težave povezane s prehrano. Neizmerno sem si želela, da bi se ponovno dobro počutila v svoji koži in odpravila neznosne bolečine, ki so me pestile iz dneva v dan. 

To je bil zadosten razlog, da sem se odločila za raziskovanje in študij psihologije prehranjevanja. Z ustrezno prehrano sem povsem odpravila svoje težave, zato sem se odločila, da želim pomagati ženskam, ki so se znašle v podobni situaciji.  

Oblikovala sem prvi in edinstveni ženski holistični program, ki temelji na prilagojeni vadbi po tvojih željah, skrbno izdelanem programu prehrane, podprt s študijem psihologije prehranjevanja in osebnem svetovanju s 100% podporo, ki je ključnega pomena na popotovanju popolne preobrazbe in sprememb.

Program BOMINU sem ustvarila z namenom, da te vodim skozi proces bolj zdravega načina življenja, ki ti bo pomagal pri raziskovanju in razumevanju svojih navad in vedenja na vseh področjih tvojega življenja.

Kot “holistic personal trainer” za ženske, sem v poplavi HIIT vadb, ki so precej agresivne in neprimerne za žensko telo, vseskozi iskala primerno vadbo zase in svoje vadeče. Želela sem ustvariti vadbo, ki bo prilagojena ženskemu telesu. In tako je nastala vadba MMIIT (Mindful Medium Intense Interval Training) – premišljena srednje intenzivna intervalna vadba. 

Poleg vadbe MMIIT ti program BOMINU nudi tudi vadbo Beauty GentleYoga in Beauty FitYoga, ki je plod predanega dela izjemne Nine Vodeb, s katero ponosno ustvarjam zgodbo BOMINU. O sami vadbi in Nini si lahko več prebereš tukaj

Vadbe v programu BOMINU so popolno nasprotje agresivnemu načinu vadbe, ki je vse prej kot koristen za tvoje telo. Program BOMINU zagotavlja raznovrstne vadbe, ki so učinkovite tako psihično kot tudi fizično in jih lahko varno izvajaš vsak dan.

Osebno verjamem, da si vsak zasluži osebni pristop s 100% podporo na poti preobrazbe. Osebno svetovanje in individualni pristopom je posebnost programa BOMINU in se na ta način razlikuje od ostalih programov. Prepričana sem, da z eno vrsto programa ni mogoče zadovoljiti želje in potrebe vsakega posameznika.

Ko se odločiš, da želiš določene spremembe v svojem življenju, je mnogo lažje, če ti pri tem nekdo pomaga in ti 100% stoji ob strani. Osebno svetovanje je edinstvena priložnost, da imaš “osebnega trenerja” vseskozi ob sebi. Osebno te vodim, podpiram, usmerjam in ti pomagam, da se zaljubiš vase, svoje telo, izpolniš skrite želje ter uresničiš svoje cilje in sanje.

Čutiš, da je prišel čas za spremembo? Potrebuješ pomoč na svoji poti do popolne preobrazbe? Imaš nenehno občutek, da se zgolj razdajaš in biješ bitko s časom? Si neizmerno želiš, da bi imela več časa zase in svojo najljubšo vadbo? Morda si želiš spremeniti prehrambne navade?

Če te zanima popolna preobrazba telesa, duha in prehranskih navad, potem je program BOMINU narejen prav zate, saj je namenjen ženskam, ki so neuspešno preizkusile različne diete in si želijo poizkusiti nov pristop k izgubi odvečne teže, se želijo naučiti uživati ustrezno hrano ali si želijo zgolj izboljšati počutje.

Zaljubi se vase in svoje telo s pomočjo programa BOMINU.

 

Close Menu
  • Sign up
Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.