Ne verjamem v diete

Popolna preobrazba telesa, duha in prehranskih navad. Bodi fit, samozavestna, zadovoljna in zdrava s pomočjo individualnega programa EAT TRAIN LOVE.

Čas za spremembo

Čutiš, da je prišel čas za spremembo? Potrebuješ pomoč na svoji poti do celostne preobrazbe? Imaš nenehno občutek, da se zgolj razdajaš in biješ bitko s časom? Si neizmerno želiš, da bi imela več časa zase in svojo najljubšo vadbo?

Morda si želiš spremeniti prehranske navade in se upreti čustvenemu prenajedanju  – stanje, ko zaradi čustvene nestabilnosti posežeš po hrani, največkrat hitri prehrani, sladkarijah in preostalih nezdravih živilih.

Individualni program – uspešno in trajno odpravi težave

Potem je individualni program EAT TRAIN LOVE narejen prav zate, saj je namenjen ženskam, ki so neuspešno preizkusile različne diete in želijo poizkusiti nov pristop k izgubi odvečne teže, se želijo naučiti uživati ustrezno hrano, premagati čustveno prenajedanje ali si želijo zgolj izboljšati počutje.

Morda pa si le želiš zmanjšati vnos sladkorja ali imaš sindrom razdražljivega želodca, kar je mene najbolj pestilo.

Skupaj slediva zastavljenim ciljem

Program traja 3 mesece in je sestavljen iz 3 delov – vsak del traja 4 tedne. Na samem začetku natančno določiva tvoje cilje in pričakovanja, ki jih seveda dosledno spremljava. Vsake 4 tedne podrobno preučiva tvoj napredek in potrebe. Sama osebno ti sicer priporočam, da si v program vključena 12 tednov, vendar v kolikor ni potrebe, program lahko zaključiš, ko dosežeš zastavljeni cilj.

Edinstven individualni program v Sloveniji

Individualni pristop s 100% podporo na tvoji poti preobrazbe je posebnost programa BOMINU in se na ta način razlikuje od ostalih programov. Prepričana sem, da z eno vrsto programa ni mogoče zadovoljiti želje in potrebe vsake posamezne ženske.

Moj cilj je, da te vodim in ti pomagam na tvoji poti preobrazbe, zato sem oblikovala individualni program EAT TRAIN LOVE, ki temelji na prilagojeni vadbi po tvojih željah, skrbno izbrani prehrani in osebnem svetovanju.

Dosezi popolno preobrazbo z “osebnim trenerjem”

Ko se odločiš, da želiš določene spremembe v svojem življenju, je mnogo lažje, če ti pri tem nekdo pomaga in ti stoji 100% ob strani. Osebno svetovanje je edinstvena priložnost, da imaš “osebnega trenerja” vseskozi ob sebi. Osebno te vodim, podpiram, usmerjam in ti pomagam, da se zaljubiš vase, svoje telo, izpolniš skrite želje ter uresničiš svoje cilje in sanje.

Moja osnovna naloga je, da te navdihujem, motiviram in te naučim odgovornosti do tvojega telesa. Individualen pristop odkriva tvoj potencial in ti omogoča, da odkriješ svojo najboljšo različico. Moja odgovornost je, da ti omogočim preboj, ki bo povzročil premik v tvojem življenju.

S programom EAT TRAIN LOVE boš dosegla dolgotrajne spremembe

Skozi leta svojega dela sem prišla do spoznanja, da je najtežje spremeniti svoje navade, predvsem prehranske. Posvetila sem se študiju psihologije prehranjevanja in oblikovala skrbno izdelan program prehrane, s katerim boš uspešno spremenila slabe navade, dosegla dolgotrajne spremembe in ustvarila nov življenjski slog. Zdrav in ustrezen način prehranskih navad, je namreč ključnega pomena za dolgo, vitalno in zdravo življenje. 

Želim si, da ti vlijem tisto dodatno voljo, da bi spremenila trenutne slabe navade in se naučila določenih dnevnih ritualov, ki ti bodo pomagali do boljšega počutja in bogatejšega življenja. V preteklih letih sem pomagala mnogim ženskam, da so dosegle zastavljene cilje, spremenile način prehranjevanja in vzljubile aktiven način življenja.

Kaj vsebuje individualni program EAT TRAIN LOVE?
  • Prilagojen program vadbe po tvojih željah. Na voljo so priporočljive vadbe v kombinaciji Beauty GentleYoge, Beauty FitYoge in vadbe MMIIT (Mindful Medium Intense Interval Training) – premišljena srednje intenzivna intervalna vadba.
  • Skrbno izdelan program prehrane, podprt s študijem psihologije prehranjevanja, s katerim boš ustvarila dolgotrajne spremembe in bo postal tvoj novi življenjski slog. Nič več starih slabih razvad. Zdrav in pravilen/ustrezen načrt prehrane je namreč ključnega pomena na poti preobrazbe in sprememb. Moj cilj je, da te postavim na pravo pot, da lahko ustvariš trajno zdrave prehranjevalne navade.
  • Osebno svetovanje in 100% podpora. Tukaj sem zato, da ti pomagam uresničiti tvoje želje. Skupaj postaviva temelje in krepiva tvojo miselnost.

Vedno znova me razveseli osebnostna preobrazba vsake ženske, ko postane samozavestna in zadovoljna v svoji koži. Izjemen občutek je ko vidim, da ti s programom BOMINU lahko pomagam do vidnih izboljšav v tvojem življenju. Prilagam mnenje zadovoljne uporabnice Katje:

“Sprva sem bila prepričana, da veliko vem o zdravi prehrani in telesni vadbi, vendar nikakor nisem uspela izgubiti odvečne telesne teže. Odločila sem se, da stopim v kontakt z Nino, da vidim, kaj pravzaprav ne delam pravilno. Nina me je mnogo naučila o telesni vadbi, kako izgubiti kilograme, kako oblikovati telo, kaj in kdaj jesti. Njen program EAT TRAIN LOVE je res izjemen. Toplo priporočam prav vsaki ženski, ne glede na to, kakšen je tvoj cilj.”

Če te zanima popolna preobrazba telesa, duha in prehranjevalnih navad, potem je individualni program EAT TRAIN LOVE narejen prav zate. 

Preden se odločiš, lahko program preizkusiš

Ker si zares želim, da prav vsaka ženska poizkusi program in se dobro počuti v svojem telesu, sem oblikovala 14 – dnevni individualni program, kjer se bo vse vrtelo okoli tebe, tvojega življenja, tvojih želja, potreb in ciljev.

Program je na voljo po dostopni ceni €9.99 – zares majhna naložba za dolgo, vitalno in zdravo življenje ter boljše počutje. Več o 14 – dnevnem programu si lahko prebereš tukaj.

Dostop do 14 – dnevnega programa najdeš tukaj. 

Zaljubi se vase in svoje telo.

Nina x

Close Menu
  • Sign up
Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.