Ne verjamem v diete

Popolna preobrazba telesa, duha in prehranskih navad. Bodi fit, samozavestna, zadovoljna in zdrava s pomočjo individualnega programa EAT TRAIN LOVE.

Čas za spremembo

Čutiš, da je prišel čas za spremembo? Potrebuješ pomoč na svoji poti do celostne preobrazbe? Imaš nenehno občutek, da se zgolj razdajaš in biješ bitko s časom? Si neizmerno želiš, da bi imela več časa zase in svojo najljubšo vadbo?

Morda si želiš spremeniti prehranske navade in se upreti čustvenemu prenajedanju – stanje, ko zaradi čustvene nestabilnosti posežeš po hrani, največkrat hitri prehrani, sladkarijah in preostalih nezdravih živilih.

Premagaj čustveno prenajedanje

Potem je individualni program popolne preobrazbe telesa, duha in prehranskih navad EAT TRAIN LOVE narejen prav zate, saj je namenjen ženskam, ki so neuspešno preizkusile različne diete in želijo poizkusiti nov pristop k izgubi odvečne teže, se želijo naučiti uživati ustrezno hrano, premagati čustveno prenajedanje ali si želijo zgolj izboljšati počutje.

Morda pa si le želiš zmanjšati vnos sladkorja ali imaš sindrom razdražljivega želodca, kar je mene najbolj pestilo.

Vsaka ženska si zasluži, da se dobro počuti v svojem telesu

Zakaj sem se pravzaprav odločila, da oblikujem 14 – dnevni individualni program popolne preobrazbe telesa, duha in prehranskih navad EAT TRAIN LOVE? Ker si zares želim, da prav vsaka ženska poizkusi program in se dobro počuti v svojem telesu. Prilagam mnenje zadovoljne uporabnice Anice:

“Danes zaključujem s 4-tedenskim programom, zato sem se odločila, da delim svojo izkušnjo z vami. Od prej sem poznala in delala že po podobnih programih, vendar sem v programu BOMINU videla neko razliko, ki me je pritegnila. Pričela sem s 5-dnevnim brezplačnim preizkusom, da sem spoznala vaje in potek programa. Že po prvem tednu sem se počutila veliko bolje. Navdušila me je predvsem yoga, pa tudi MMIIT vaje so drugačne od tistih, ki sem jih bila vajena. Z Ninino pomočjo sem izbrala program, ki mi je najbolj ustrezal. Odločila sem se tudi za individualni program EAT TRAIN LOVE, kar se je izkazalo za odlično potezo. Danes lahko rečem, da so moji rezultati boljši, kot sem si sploh upala predstavljati. In počutim se odlično. Zelo sem vesela in hvaležna, da sem del tega programa. Nina, hvala za vso podporo, vzpodbudo in čudovite vaje. Programu bom sledila še naprej.”

Individualni pristop je posebnost programa EAT TRAIN LOVE

Individualni pristop s 100% podporo na tvoji poti preobrazbe je posebnost programa BOMINU in se na ta način razlikuje od ostalih programov. Prepričana sem, da z eno vrsto programa ni mogoče zadovoljiti želje in potrebe vsakega posameznika.

Moj cilj je, da te vodim in ti pomagam na tvoji poti preobrazbe, zato sem oblikovala individualni program EAT TRAIN LOVE, ki temelji na prilagojeni vadbi po tvojih željah, skrbno izbrani prehrani in osebnem svetovanju.

Ko se odločiš, da želiš določene spremembe v svojem življenju, je mnogo lažje, če ti pri tem nekdo pomaga in ti stoji 100% ob strani. Osebno svetovanje je edinstvena priložnost, da imaš “osebnega trenerja” vseskozi ob sebi. Osebno te vodim, podpiram, usmerjam in ti pomagam, da se zaljubiš vase, svoje telo, izpolniš skrite želje ter uresničiš svoje cilje in sanje.

Moja osnovna naloga je, da te navdihujem, motiviram in te naučim odgovornosti do tvojega telesa. Individualen pristop odkriva tvoj potencial in ti omogoča, da odkriješ svojo najboljšo različico. Učinkovitost in predanost, ki jo uporabljam za preoblikovanje tvojega življenjskega sloga, se kmalu pokaže kot odlična poteza. Moja odgovornost je, da ti omogočim preboj, ki bo povzročil premik v tvojem življenju.

S programom EAT TRAIN LOVE boš dosegla dolgotrajne spremembe

Želim si, da ti vlijem tisto dodatno voljo, da bi spremenila trenutne slabe navade in se naučila določenih dnevnih ritualov, ki ti bodo pomagali do boljšega počutja in bogatejšega življenja. V preteklih letih sem pomagala mnogim ženskam, da so dosegle zastavljene cilje, spremenile način prehranjevanja in vzljubile aktiven način življenja.

Kaj vsebuje individualni program popolne preobrazbe telesa, duha in prehranskih navad EAT TRAIN LOVE?
  • Prilagojen program vadbe po tvojih željah. Na voljo so priporočljive vadbe v kombinaciji Beauty GentleYoge, Beauty FitYoge in vadbe MMIIT (Mindful Medium Intense Interval Training) – premišljena srednje intenzivna intervalna vadba.
  • Skrbno izdelan program prehrane, podprt s študijem psihologije prehranjevanja, ki bo postal tvoj življenjski slog prehranjevanja. Nič več starih slabih razvad. Zdrav in pravilen/ustrezen načrt prehrane je namreč ključnega pomena na poti preobrazbe in sprememb. Moj cilj je, da te postavim na pravo pot, da lahko ustvariš trajno zdrave prehranjevalne navade.
  • Osebno svetovanje in 100% podpora. Tukaj sem zato, da ti pomagam uresničiti tvoje želje. Skupaj postaviva temelje in krepiva tvojo miselnost.

Vedno znova me razveseli osebnostna preobrazba vsake ženske, ko postane samozavestna in zadovoljna v svoji koži. Izjemen občutek je ko vidim, da ti s programom BOMINU lahko pomagam do vidnih izboljšav v tvojem življenju. 

Če te zanima popolna preobrazba telesa, duha in prehranskih navad, potem je individualni program EAT TRAIN LOVE narejen prav zate. Zaljubi se vase in svoje telo. 

Poizkusi 14 – dnevni individualni program EAT TRAIN LOVE po zares dostopni ceni €9.99?

Dostop do programa najdeš tukaj.

Neizmerno se veselim najinega skupnega popotovanja.

Nina x

Close Menu
  • Sign up
Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.