558 students

 

5 dnevni “Free Trial” ti omogoča, da brezplačno poizkusiš prvi in edinstveni ženstveni holistični program v Sloveniji.

Kaj vsebuje program BOMINU?

Prilagojen program vadbe po tvojih željah. Na voljo so priporočljive vadbe v kombinaciji Beauty GentleYoge, Beauty FitYoge in vadbe MMIIT (Mindful Medium Intense Interval Training) – premišljeno srednje intenzivna intervalna vadba.

Opis vadb:

MMIIT vadba je popolno nasprotje agresivnemu načinu vadbe, saj sem želela doseči, da se med samo vadbo zavedaš tudi svojega uma in se povežeš s svojo notranjostjo, telesom in dušo. MMIIT zagotavlja raznovrstno vadbo, ki je učinkovita tako psihično kot tudi fizično in jo lahko varno izvajaš vsak dan.

BFY je preplet joge, pilatesa, kardio elementov, joge obraza, ženskih plesnih gibov in relaksacije.
Poudarek je na krepitvi in oblikovanju telesa, aktivaciji pomlajevalnih hormonov in sproščanju. BFY se osredotoča na edinstvenost ženskega telesa, saj je posebna pozornost namenjena medenici, bokom, trebuhu, prsim, zadnjici in obrazu. To je holistična vadba s katero uravnovesimo emocije, hormone, duševnost in energijo.

BGY je pooseblja nežnost, mehkobo, kroženje, sproščanje, poglobljen odnos. BGY je zmenek same s seboj, tvoj ritual s katerim se pocrkljaš, ko čutiš, da potrebuješ čas za umiritev. BGY je idealna vadba, kadar si povsem brez energije, ko imaš za sabo stresen dan ali pa pričakuješ menstruacijo in telo potrebuje nežno vadbo.

Skrbno izdelan program prehrane, podprt s študijem psihologije prehranjevanja, s katerim boš ustvarila dolgotrajne spremembe in bo postal tvoj novi življenjski slog. Nič več starih slabih razvad. Zdrav in pravilen/ustrezen načrt prehrane je namreč ključnega pomena na poti preobrazbe in sprememb.

Individualno svetovanje in 100% podpora. Osebno svetovanje je edinstvena priložnost, da imaš “wellness trenerja” vseskozi ob sebi. Osebno te vodim, podpiram, usmerjam in ti pomagam, da se zaljubiš vase, svoje telo, izpolniš skrite želje ter uresničiš svoje cilje in sanje.

BOMINU SLO Support Group, kjer lahko deliš svoje izkušnje na poti tvoje preobrazbe, poiščeš nasvet ali se obrneš na podporo in spodbudo.

BOMINU spletni program ti omogoča, da telovadiš (v kolikor to seveda želiš) v udobju doma, telovadnice ali hotelske sobe. Povsem v miru, kadar ti najbolje ustreza.

Če te zanima popolna preobrazba telesa, duha in prehranjevalnih navad, potem je program BOMINU narejen prav zate. Poizkusi 5 – dnevni “Free Trial” program – povsem brezplačno in brez obveznosti.

Instructor

User Avatar Nina J.

0.00 average based on 0 ratings

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%
Free
Close Menu
  • Sign up
Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.