122 students

 

 

Popolna preobrazba telesa, duha in prehranskih navad. Bodi fit, samozavestna, zadovoljna in zdrava s pomočjo individualnega programa EAT TRAIN LOVE.

Čas za spremembo

Čutiš, da je prišel čas za spremembo? Potrebuješ pomoč na svoji poti do celostne preobrazbe? Imaš nenehno občutek, da se zgolj razdajaš in biješ bitko s časom? Si neizmerno želiš, da bi imela več časa zase in svojo najljubšo vadbo? Morda si želiš spremeniti prehrambne navade?

Potem je individualni program EAT TRAIN LOVE narejen prav zate, saj je namenjen ženskam, ki so neuspešno preizkusile različne diete in želijo poizkusiti nov pristop k izgubi odvečne teže, se želijo naučiti uživati ustrezno hrano ali si želijo zgolj izboljšati počutje. Morda pa si le želiš zmanjšati vnos sladkorja ali imaš sindrom razdražljivega želodca, kar je mene najbolj pestilo.

Individualni pristop je posebnost programa EAT TRAIN LOVE

Individualni pristop s 100% podporo na tvoji poti preobrazbe je posebnost programa EAT TRAIN LOVE in se na ta način razlikuje od ostalih programov. Prepričana sem, da z eno vrsto programa ni mogoče zadovoljiti želje in potrebe vsakega posameznika.

Moj cilj je, da te vodim in ti pomagam na tvoji poti preobrazbe, zato sem oblikovala individualni program EAT TRAIN LOVE, ki temelji na prilagojeni vadbi, skrbno izbrani prehrani in osebnem svetovanju.

Ko se odločiš, da želiš določene spremembe v svojem življenju, je mnogo lažje, če ti pri tem nekdo pomaga in ti stoji 100% ob strani. Osebno svetovanje je edinstvena priložnost, da imaš “wellness trenerja” vseskozi ob sebi. Osebno te vodim, podpiram, usmerjam in ti pomagam, da se zaljubiš vase, svoje telo, izpolniš skrite želje ter uresničiš svoje cilje in sanje.

Moja osnovna naloga je, da te navdihujem, motiviram in te naučim odgovornosti do tvojega telesa. Individualen pristop odkriva tvoj potencial in ti omogoča, da odkriješ svojo najboljšo različico. Moja odgovornost je, da ti omogočim preboj, ki bo povzročil premik v tvojem življenju.

S programom EAT TRAIN LOVE boš dosegla dolgotrajne spremembe

Želim si, da ti vlijem tisto dodatno voljo, da bi spremenila trenutne slabe navade in se naučila določenih dnevnih ritualov, ki ti bodo pomagali do boljšega počutja in bogatejšega življenja. V preteklih letih sem pomagala mnogim ženskam, da so dosegle zastavljene cilje, spremenile način prehranjevanja in vzljubile aktiven način življenja.

Kaj vsebuje individualni program EAT TRAIN LOVE?
 • Prilagojen program vadbe po tvojih željah. Na voljo so priporočljive vadbe v kombinaciji Beauty GentleYoge, Beauty FitYoge in vadbe MMIIT (Mindful Medium Intense Interval Training) – srednje intenzivna intervalna vadba.
 • Skrbno izdelan program prehrane, podprt s študijem psihologije prehranjevanja, ki bo postal tvoj življenjski slog prehranjevanja. Nič več starih slabih razvad. Zdrav in pravilen/ustrezen načrt prehrane je namreč ključnega pomena na poti preobrazbe in sprememb. Moj cilj je, da te postavim na pravo pot, da lahko ustvariš dolgotrajne zdrave prehranske navade.
 • Osebno svetovanje in 100% podpora. Tukaj sem zato, da ti pomagam uresničiti tvoje želje. Skupaj postaviva temelje in krepiva tvojo miselnost.
 • BOMINU SLO Support Group, kjer lahko deliš svoje izkušnje na poti tvoje preobrazbe, poiščeš nasvet ali se obrneš na podporo in spodbudo.

Vedno znova me razveseli osebnostna preobrazba vsake ženske, ko postane samozavestna in zadovoljna v svoji koži. Izjemen občutek je ko vidiš, da lahko vsakdo naredi dramatične in vidne izboljšave v svojem življenju. Prilagam mnenje zadovoljne uporabnice Katje:

“Sprva sem bila prepričana, da veliko vem o zdravi prehrani in telesni vadbi, vendar nikakor nisem uspela izgubiti odvečne telesne teže. Odločila sem se, da stopim v kontakt z Nino, da vidim, kaj pravzaprav ne delam pravilno. Nina me je mnogo naučila o telesni vadbi, kako izgubiti kilograme, kako oblikovati telo, kaj in kdaj jesti. Njen program EAT TRAIN LOVE je res izjemen. Toplo priporočam prav vsaki ženski, ne glede na to, kakšen je tvoj cilj.”

 

Če te zanima popolna preobrazba telesa, duha in prehranjevalnih navad, potem je individualni program EAT TRAIN LOVE narejen prav zate. Da se zaljubiš vase in svoje telo.

 • TEDEN 1
 • TEDEN 2
 • TEDEN 3
 • TEDEN 4
 • TEDEN 5
 • TEDEN 6
 • TEDEN 7 BONUS
 • TEDEN 8 BONUS
 • NUTRIGIZER
 • ZDRAVI PRIGRIZKI

Instructor

User Avatar Nina J.

0.00 average based on 0 ratings

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%
€99.00
Close Menu
 • Sign up
Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.