44 vpisanih

 

Program EAT TRAIN LOVE, je podprt s študijem psihologije prehranjevanja.
Program EAT TRAIN LOVE je podprt s študijem psihologije prehranjevanja.

Zaključna stopnja programa EAT TRAIN LOVE 3, ko boš povsem osvojila nove navade in dosegla popolno preobrazbo telesa, duha in prehranjevalnih navad. S pomočjo psihologije prehranjevanja in osredotočenosti, bo nov način prehranjevanja postal tvoj novi življenjski slog. Nič več starih, slabih razvad.

Pomembno je, da imaš zdrav odnos s hrano

Odnos s hrano je precej kompleksen in zna biti precej zahteven in zapleten. Morda se v danem trenutku niti ne zavedaš, da s hrano gojiš določen odnos, ker se ta odnos ne odvija na človeški ravni, a resnica je, da imamo v svojem življenju mnogo odnosov, ki niso zgolj človeške narave.

“Relationship” imamo s svojo službo, kariero, domom, hobiji, lastno kreativnostjo. In seveda odnos s hrano. Ne glede na to ali se tega zavedaš ali ne. S hrano si v stiku vsak dan, ker preprosto moraš jesti. Vsak dan razmišljaš o hrani. Hrano pogosto povezujemo z našimi čustvi in našim razpoloženjem. Veselje, žalost, osamljenost. Pogosto jemo zato, da bi spremenili naše trenutno razpoloženje, čeprav v resnici sploh nismo lačni.

S programom EAT TRAIN LOVE boš spremenila trenutni življenjski slog

Individualno svetovanje temelji na odkrivanju in odpravljanju vzrokov slabih odločitev. Naj še enkrat poudarim, program EAT TRAIN LOVE ni dieta, temveč življenjski slog. Pomembno je, da to razumeš.

Najin cilj je, da doseževa preobrazbo tvojega prehranjevanja, ki bo prinesel dolgotrajne spremembe. Naučila se boš, kako z ustrezno hrano nahraniš svoje telo in mu nudiš dovolj hranljivih snovi, da ne boš imela potrebe po praznih kalorijah in nezdravi hrani. Bodi pozorna na vse sestavine, ki so na etiketi živil.

Skupaj se bova naučili bolj zdrave in premišljene izbire ter kako se upreti čustvenemu prenajedanju. Naša čustva namreč igrajo zelo pomembno vlogo pri naših odločitvah, kdaj, zakaj in po kakšni hrani segamo. Z novim osvojenim znanjem boš lahko nadzirala kompulzivno prehranjevanje, prenajedanje in povečanje telesne teže.

Čas je, da se zaljubiš vase in svoje telo. Dnevne nasvete in namige za zdravo življenje najdeš na Instagram profilu @bominuslo.

  • TEDEN 1
  • TEDEN 2
  • TEDEN 3
  • TEDEN 4
  • ZDRAVI PRIGRIZKI
  • BEAUTY GENTLE YOGA GRATIS

Trener

User Avatar Nina J.

€99.00 €49.50
Close Menu
  • Registracija
Password Strength Very Weak
Ste pozabili geslo? Vnesite vaše uporabniško ime ali e naslov. Prejeli boste povezavo za nastavitev novega gesla.
*