87 vpisanih

 

Program popolne preobrazbe telesa, duha in prehranskih navad EAT TRAIN LOVE – Iskreno dobrodošla!

Čas za spremembo

Čutiš, da je prišel čas za spremembo? Potrebuješ pomoč na svoji poti do celostne preobrazbe? Imaš nenehno občutek, da se zgolj razdajaš in biješ bitko s časom? Si neizmerno želiš, da bi imela več časa zase in svojo najljubšo vadbo? Morda si želiš spremeniti prehrambne navade, a ne veš kje in kako začeti?

Potem je program popolne preobrazbe telesa, duha in prehranskih navad EAT TRAIN LOVE narejen prav zate, saj je namenjena ženskam, ki so neuspešno preizkusile različne diete in želijo poizkusiti nov pristop k izgubi odvečne teže, se želijo naučiti uživati ustrezno hrano in spremeniti prehranske navade ali si želijo zgolj izboljšati počutje.

Vsaka ženska si zasluži, da se dobro počuti v svojem telesu

Zakaj sem se pravzaprav odločila, da oblikujem 14 – dnevni individualni program popolne preobrazbe telesa, duha in prehranskih navad EAT TRAIN LOVE? Ker si zares želim, da prav vsaka ženska poizkusi program in se dobro počuti v svojem telesu. Vedno znova me razveseli osebnostna preobrazba vsake ženske, ko postane samozavestna in zadovoljna v svoji koži. Izjemen občutek je ko vidim, da ti s programom BOMINU lahko pomagam do vidnih izboljšav v tvojem življenju. Prilagam mnenje zadovoljne uporabnice Anice:

“Danes zaključujem s 4-tedenskim programom, zato sem se odločila, da delim svojo izkušnjo z vami. Od prej sem poznala in delala že po podobnih programih, vendar sem v programu BOMINU videla neko razliko, ki me je pritegnila. Pričela sem s 5-dnevnim brezplačnim preizkusom, da sem spoznala vaje in potek programa. Že po prvem tednu sem se počutila veliko bolje. Navdušila me je predvsem yoga, pa tudi MMIIT vaje so drugačne od tistih, ki sem jih bila vajena. Z Ninino pomočjo sem izbrala program, ki mi je najbolj ustrezal. Odločila sem se tudi za individualni program EAT TRAIN LOVE, kar se je izkazalo za odlično potezo. Danes lahko rečem, da so moji rezultati boljši, kot sem si sploh upala predstavljati. In počutim se odlično. Zelo sem vesela in hvaležna, da sem del tega programa. Nina, hvala za vso podporo, vzpodbudo in čudovite vaje. Programu bom sledila še naprej.”

Individualni pristop je posebnost programa EAT TRAIN LOVE

Individualni pristop s 100% podporo na tvoji poti preobrazbe, je posebnost programa EAT TRAIN LOVE in se na ta način razlikuje od ostalih programov. Prepričana sem, da z eno vrsto programa ni mogoče zadovoljiti želje in potrebe vsake posamezne ženske.

Moj cilj je, da te vodim in ti pomagam na tvoji poti preobrazbe, zato sem oblikovala individualni program EAT TRAIN LOVE, ki temelji na prilagojeni vadbi, skrbno izbrani prehrani in osebnem svetovanju.

Ko se odločiš, da želiš določene spremembe v svojem življenju, je mnogo lažje, če ti pri tem nekdo pomaga in ti stoji 100% ob strani. Osebno svetovanje je edinstvena priložnost, da imaš “osebnega trenerja” vseskozi ob sebi. Osebno te vodim, podpiram, usmerjam in ti pomagam, da se zaljubiš vase, svoje telo, izpolniš skrite želje ter uresničiš svoje cilje in sanje.

Moja osnovna naloga je, da te navdihujem, motiviram in te naučim odgovornosti do tvojega telesa. Individualen pristop odkriva tvoj potencial in ti omogoča, da odkriješ svojo najboljšo različico. Učinkovitost in predanost, ki jo uporabljam za preoblikovanje tvojega življenjskega sloga, se kmalu pokaže kot odlična poteza. Moja odgovornost je, da ti omogočim preboj, ki bo povzročil premik v tvojem življenju.

S programom EAT TRAIN LOVE boš dosegla dolgotrajne spremembe

Želim si, da ti vlijem tisto dodatno voljo, da bi spremenila trenutne slabe navade in se naučila določenih dnevnih ritualov, ki ti bodo pomagali do boljšega počutja in bogatejšega življenja. V preteklih letih sem pomagala mnogim ženskam, da so dosegle zastavljene cilje, spremenile način prehranjevanja in vzljubile aktiven način življenja.

Naslednjih 14 dni se bo vse vrtelo okoli tebe, tvojega življenja, tvojih želja, potreb in ciljev. Moj cilj je, da te vodim in ti pomagam na tvoji poti preobrazbe.

Kaj vsebuje individualen program popolne preobrazbe telesa, duha in prehranskih navad EAT TRAIN LOVE?
  • Prilagojen program vadbe po tvojih željah. Na voljo so priporočljive vadbe v kombinaciji Beauty GentleYoge, Beauty FitYoge in vadbe MMIIT (Mindful Medium Intense Interval Training) – srednje intenzivna intervalna vadba.
  • Skrbno izdelan program prehrane, podprt s študijem psihologije prehranjevanja, s katerim boš ustvarila dolgotrajne spremembe in bo postal tvoj življenjski slog/način življenja. Nič več starih slabih razvad. Zdrav in pravilen/ustrezen načrt prehrane je namreč ključnega pomena na poti preobrazbe in sprememb. Moj cilj je, da te postavim na pravo pot, da boš dosegla dolgotrajne zdrave prehranske navade.
  • Osebno svetovanje in 100% podpora. Tukaj sem zato, da ti pomagam uresničiti tvoje želje. Skupaj postaviva temelje in krepiva tvojo miselnost.

Če te zanima popolna preobrazba telesa, duha in prehranjevalnih navad, potem je individualni program EAT TRAIN LOVE narejen prav zate. Da se zaljubiš vase in svoje telo.

  • TEDEN 1
  • TEDEN 2

Trener

User Avatar Nina J.

0.00 zvezdic na podlagi

5 zvezdic
0%
4 zvezdic
0%
3 zvezdic
0%
2 zvezdic
0%
1 zvezdic
0%
€9.99
Close Menu
  • Registracija
Ste pozabili geslo? Vnesite vaše uporabniško ime ali e naslov. Prejeli boste povezavo za nastavitev novega gesla.
*