46 students

Kaj vsebuje program BEAUTY GENTLE YOGA + MMIIT TONE?

Program je namenjen tistim, ki želijo učvrstiti svoje telo v kombinaciji z vadbo MMIIT, BGY in zdravo prehrano.

MMIIT vadba je popolno nasprotje agresivnemu načinu vadbe, saj sem želela doseči, da se med samo vadbo zavedaš tudi svojega uma in se znaš povezati s svojo notranjostjo, telesom in dušo. MMIIT zagotavlja raznovrstno vadbo z lastno telesno težo, ki je učinkovita tako psihično kot tudi fizično in jo lahko varno izvajaš vsak dan.

BGY pooseblja nežnost, mehkobo, kroženje, sproščanje, poglobljen odnos. Je zmenek same s seboj, tvoj ritual s katerim se pocrkljaš ko čutiš, da potrebuješ čas za umiritev. BGY je idealna vadba, kadar si povsem brez energije, ko imaš za sabo stresen dan ali pa pričakuješ menstruacijo in telo potrebuje nežno vadbo.

✅ Premišljeno izbrane in učinkovite vadbe MMIIT (Mindful Medium Intense Interval Training) – srednje intenzivna intervalna vadba, prijazna do tvojega telesa in vadba BGY. 

✅ Skrbno izbrani in raznovrstni jedilniki zdrave in uravnotežene prehrane, za učvrstitev telesa.

✅ Osebni pristop, ki je posebnost programa BOMINU. Osebno svetovanje je edinstvena priložnost, da imaš “wellness trenerja” vseskozi ob sebi, da Te podpira, vodi in Ti pomaga, da se zaljubiš vase, svoje telo in uresničiš svoje cilje in sanje.

✅ BOMINU SLO Support Group, kjer lahko delite svoje izkušnje na poti vaše preobrazbe, poiščete nasvete ali se obrnete na podporo in spodbudo.

Preveri še ostale programe TUKAJ, da najdeš idealnega zase.

  • TEDEN 1
  • TEDEN 2
  • TEDEN 3
  • TEDEN 4
  • ZDRAVI PRIGRIZKI
  • No items in this section

Instructor

User Avatar Nina V. in Nina J.

0.00 average based on 0 ratings

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%
Free
Close Menu
  • Sign up
Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.