33 vpisanih

Kaj vsebuje program BEAUTY FIT YOGA + MMIIT  LOSE?

Program je namenjen tistim, ki želijo izgubiti odvečno težo v kombinaciji z vadbo MMIIT, BFY in zdravim načinom prehranjevanja.

MMIIT vadba je popolno nasprotje agresivnemu načinu vadbe, saj sem želela doseči, da se med samo vadbo zavedaš tudi svojega uma in se znaš povezati s svojo notranjostjo, telesom in dušo. MMIIT zagotavlja raznovrstno vadbo z lastno telesno težo, ki je učinkovita tako psihično kot tudi fizično in jo lahko varno izvajaš vsak dan.

BFY (Beauty Fit Yoga) je preplet joge, pilatesa, kardio elementov, joge obraza, ženskih plesnih gibov in relaksacije.
Poudarek je na krepitvi in oblikovanju telesa, aktivaciji pomlajevalnih hormonov in sproščanju. Beauty Fit Yoga se osredotoča na edinstvenost ženskega telesa, saj je posebna pozornost namenjena medenici, bokom, trebuhu, prsim, zadnjici in obrazu. To je holistična vadba s katero uravnovesimo emocije, hormone, duševnost in energijo.

✅ Premišljeno izbrane in učinkovite vadbe MMIIT (Mindful Medium Intense Interval Training) – srednje intenzivna intervalna vadba, prijazna do tvojega telesa in vadba BFY. 

✅ Skrbno izbrani in raznovrstni jedilniki zdrave in uravnotežene prehrane, za izgubo telesne teže.

✅ Osebni pristop, ki je posebnost programa BOMINU. Osebno svetovanje je edinstvena priložnost, da imaš “wellness trenerja” vseskozi ob sebi, da Te podpira, vodi in Ti pomaga, da se zaljubiš vase, svoje telo in uresničiš svoje cilje in sanje.

✅ BOMINU SLO Support Group, kjer lahko delite svoje izkušnje na poti vaše preobrazbe, poiščete nasvete ali se obrnete na podporo in spodbudo.

Preveri še ostale programe TUKAJ, da najdeš idealnega zase.

  • TEDEN 1
  • TEDEN 2
  • TEDEN 3
  • TEDEN 4
  • ZDRAVI PRIGRIZKI
  • BEAUTY GENTLE YOGA GRATIS

0.00 zvezdic na podlagi

5 zvezdic
0%
4 zvezdic
0%
3 zvezdic
0%
2 zvezdic
0%
1 zvezdic
0%
€49.00 €39.00
Close Menu
  • Registracija
Password Strength Very Weak
Ste pozabili geslo? Vnesite vaše uporabniško ime ali e naslov. Prejeli boste povezavo za nastavitev novega gesla.
*